FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 21 SAT

ZAGREB, 10. studenog (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 21sat.
ZAGREB, 10. studenog (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 21 sat.

ZAGREB - Konačno u punom sastavu odlazimo na američku turneju i to je ono što nas hrabri pred ovu sezonu, u kojoj će u Svjetskom kupu debitirati Mateja Ferk i netko od naših mladih skijaša, kazao je na konferenciji za novinare u Zagrebu direktor alpske skijaške reprezentacije Vedran Pavlek. Skijaška reprezentacija na američku turneju putuje u četvrtak, 11. studenoga, a prve utrke imat će Janica Kostelić, Nika Fleiss, Ana Jelušić i Mateja Ferk 26., 27. i 28. studenoga u Aspenu, gdje se voze dva slaloma i veleslalom , dok će Ivica Kostelić i najvjerovatnije Natko Zrnčić Dim u Beaver Creeku 5. i 5 prosinca imati slalom i velesalolom. Janica Kostelić nakon Aspena putuje u kanadski Lake Louise gdje će nastupiti u brzim disciplinama - dva spusta i super-G.

ZAGREB - Hrvatska je na najnovijoj ranglisti Svjetske nogometne federeacije (FIFA) zadržala 23. poziciju, koju je imala početkom listopada. Hrvatska je uoči EP-a u Portugalu bila na 20. mjestu, ali ju je slabi nastup na Euru srozao na 25. poziciju. Nakon uspješnog starta u kvalifikacijama za SP 2006., odnosno rujanskih pobjeda protiv Mađarske i Švedske, Hrvatska je popravila plasman za dvije pozicije i početkom listopada bila je na 23. mjestu. Od tada Hrvatska je odigrala neodlučeno 2:2 protiv Bugarske i rezultat toga je ostanak na 23. mjestu Fifine ljestvice. Od reprezentacija iz naše kvalifikacijske skupine najbolji renking imaju Šveđani, koji su, zahvaljujući dvjema pobjedama u listopadu (protiv Islanda i Mađarske), napredovali sa 22. na 15. poziciju.

ATENA - Prema pisanju grčkih medija, Velimir Zajec (47) napušta mjesto direktora nogometnih aktivnosti u Panathinaikosu, te će preuzeti slično poziciju u engleskom prvoligašu Portsmouthu.

"Još nije službeno, ali sve vodi ka takvom raspletu", kazao je Zajec za grčke novine.

Vlasnik Portsmoutha je srpski magnat Milan Mandarić koji je prije nekoliko sezona u svoj klub doveo i Roberta Prosinečkog koji je tamo odigrao jednu sezonu.

MADRID - Veznjak Real Madrida David Beckham oporavio se od ozljede rebara, zbog koje je bio mjesec dana izvana terena. Kapetan engleske reprezentacije u utorak je odradio kompletan trening i sasvim je sigurno da će biti na raspolaganju treneru za derbi protiv Barcelone sljedećg tjedna.

BERLIN - Donedavni izbornik nogometne reprezentacije Škotske, Nijemac Berti Vogts u intervjuu je za njemački list "Bunte" svoj dvoipolgodišnji boravak na klupi Škotske procijenio uspješnim, te da će se vrijednost njegova rada pokazati u razdoblju sljedeće četiri godine.

"Moj rad na mjestu škotskog izbornika bio je vrlo uspješan, ali nažalost rezultati nisu bili adekvatni. Mislim da će se rezultati moga rada pokazati u razdoblju od tri do četiri godine", izjavio je Vogts.

Vogts je odstupio s mjesta škotskog izbornika 1. studenoga zbog "uvreda koje je doživio od strane maloga broja navijača". U tri dosada odigrane utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj Škotska je pod Vogtsovim vodstvom osvojila tek dva boda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙