FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - SPORT U 21.00 SATI

ZAGREB, 17. studenog(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00sati:
ZAGREB, 17. studenog(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

ISTANBUL - U susretu trećeg kola A skupine košarkaške Eurolige Cibona VIP je u Istanbulu izgubila od Efes Pilsena 70:72 (19:25, 14:15, 19:19, 18:13). Bio je to drugi poraz hrvatske momčadi u dosadašnja tri ogleda u skupini. "Vukovi" su u Istanbulu imali priliku upisati i pobjedu, no Vladimir Krstić je u posljednjim sekundama promašio tricu za pobjedu. Najefikasniji u redovima zagrebačke momčadi bili su Branimir Longin (21) i Marko Popović (18), dok su Efes predvodili Domercant (22) i Peker (15).

BAKU - Reprezentacije Azerbajdžana i Bugarske odigrale su u Bakuu pred 10.000 gledatelja prijateljsku nogometnu utakmicu bez pogodaka.

SKOPLJE - U susretu prve skupine europskih kvalifikacija za plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo 2006. godine reprezentacija Češke je pobijedila u Skoplju Makedoniju 2:0 (0:0). Strijelci za češku vrstu bili su Vratislav Locvenc (87) i Jan Koller (90).

LAUSANNE - Povodom proslave 100-te godišnjice Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Olimpijski muzej u Lausanni postavit će izložbu posvećenu "najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu". Na otvaranju izložbe o povijesti nogometa i povijesti FIFA-e prisustvovat će predsjednik FIFA-e Sepp Blatter, jedan od najboljih nogometaša svih vremena Brazilac Pele, predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) Jacques Rogge, te niz slavnih igrača.

RIO DE JANEIRO - Čelnici brazilskog nogometnog prvoligaša Cruzeira smijenili su već četvrtog trenera ove sezone. Posljednja žrtva loših rezultata bio je Marco Aurelio. "Trenutačni rezultati ne zadovoljavaju vodstvo kluba i zbog toga smo zahvalili Aureliu na dosadašnjem vodstvu," poručili su iz Cruzeira. Aurelio je momčad iz Belo Horizontea vodio na 24 utakmice, a prije njega "cipelu" su dobili i Vanderlei Luxemburgo, Paulo Cesar Gusmao i Emerson Leao. Cruzeiro je prošle godine osvojio naslov prvaka, no ove je sezone na skromnom 14. mjestu.

PEKING - Premda je u posljednjem susretu 4 skupine azijskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Kina pobijedila Hong Kong 7:0 ipak se neće plasirati na World Cup u Njemačkoj. Prvo mjesto u skupini i plasman u drugi krug kvalifikacija izborio je Kuvajt koji je zadržao prvu poziciju pobjedom protiv Malezije 6:1. Obje momčadi natjecanje su okončale sa po 15 bodova i identičnom razlikom pogodaka (+13), no Kuvajt ide dalje zbog više postignutih pogodaka. Kuvajt je postigao 15, a Kina 14 pogodaka.

BUDIMPEŠTA - Bivši mađarski premijer Viktor Orban postao je privremeni trener mađarskog nogometnog trećeligaša Felcsuta. Orban je bio premijer od 1998. do 2002. godine, a momčad Falcsuta je preuzeo nakon što je trener Laszlo Nagyi imao srčani udar. Orban je do prelaska na trenersku funkciju povremeno igrao za Felcsut. "Ovo je privremeno rješenje. Obožavam nogomet i spremno sam prihvatio ovaj izazov. Uskoro namjeravam i položiti ispite koji su potrebni za dobivanje trenerske licence," kazao je Orban.

VINKOVCI - Mlada hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je u Vinkovcima prijateljski dvoboj protiv odgovarajuće selekcije Bosne i Hercegovine sa 0-4 (0-0).

Pogotke za pobjednike postigli su Ibričić (52), Maksimović (55), Smajić (57) i Pehlić (85).

MILANO - Vezni igrač nizozemske nogometne reprezentacije Edgar Davids (31) izjavio je kako bi se želio vratiti u Barcelonu već ove zime. Davids je u Barceloni odigrao drugi dio prošle sezone, te je svojim igrama uvelike pomogao usponu Kataonaca sa 11. na drugu poziciju u prvenstvu, da bi ovoga ljeta preselio u milanski Inter. No, ove jeseni u Interu rijetko dobija priliku za igru. "U šest mjeseci u Barceloni naučio sam više no u četiri godine u Italiji. Barcelona me očarala i kao grad, te mi je bilo žao kada sam odlazio. Bila je to čisto poslovna odluka", izjavio je Davids. Davids je ove jeseni u Interu startao tek u četiri od 12 utakmica u talijanskom prvenstvu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙