FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Microsoft Security Days 2004" 12. i 13. listopada

ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Druga Microsoftova konferencija"Security Days 2004-za sigurnost poslovanja", koja će poseban naglasakstaviti na važnost neprekidnosti poslovanja, standarda, privatnosti irevizije u poslovnim i informatičkim sustavima, održat će se 12. i 13.listopada u zagrebačkom Hotelu Sheraton.
ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Druga Microsoftova konferencija "Security Days 2004-za sigurnost poslovanja", koja će poseban naglasak staviti na važnost neprekidnosti poslovanja, standarda, privatnosti i revizije u poslovnim i informatičkim sustavima, održat će se 12. i 13. listopada u zagrebačkom Hotelu Sheraton.

Najavljujući program ovogodišnje konferencije na današnjem susretu s novinarima stručnjak za primjenu IT tehnologije u velikim poslovnim sustavima iz Microsoft Hrvatska Vjeran Bušelić kazao je da je namijenjena vlasnicima tvrtki, voditeljima informatike i sigurnosnih sustava, konzultantima i IT revizorima, programerima te sistem inženjerima.

Cilj je konferencije, kako kaže, ne samo prezentirati nova rješenja za sigurnost poslovanja nego i podići razinu razumijevanja o potrebi uvođenja sigurnosnih sustava.

Posebnost ovogodišnje konferencije je i što će imati više inozemnih predavača nego lani, od kojih su većina vodeći stručnjaci na području sigurnosti informacijskih sustava. Domaći predavači predstavit će pak najnovija Microsoft sigurnosna rješenja.

Pokrovitelj konferencije "Microsoft Security Days 2004" je Središnji državni ured za e-Hrvatsku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙