FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

počela MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O VOLONTERSTVU

DUBROVNIK, , 1. listopada 2004. (Hina) - U palači Sponza u Dubrovnikuvečeras je otvorena 13. međunarodna konferencija o volonterstvu kojaje okupila 120 sudionika iz 60 zemalja, a zajednički su gaorganizirali Volont Europe London, Nacionalna zaklada za razvojcivilnog društva iz Zagreba, te udruge Dubrovačko-neretvanskežupanije.
DUBROVNIK, , 1. listopada 2004. (Hina) - U palači Sponza u Dubrovniku večeras je otvorena 13. međunarodna konferencija o volonterstvu koja je okupila 120 sudionika iz 60 zemalja, a zajednički su ga organizirali Volont Europe London, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva iz Zagreba, te udruge Dubrovačko-neretvanske županije.

Direktorica Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva Svjetlana Plavša-Matić kazala je da je i ta konferencija dio aktivnosti i nastojanja da se volonterski rad u Hrvatskoj bolje razumije i promiču njegove vrijednosti.

Istaknula je kako u Hrvatskoj djeluje 26.044 nevladine organizacije koje okupljaju više od pola milijuna ljudi.

Trinaesta međunarodna konferencija volontera održavat će se do 5. listopada u cavtatskom hotelu Croatia, a kroz različite radionice raspravljat će se o volonterstvu kao pozitivnoj društvenoj vrijednosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙