FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ODRŽANA 25. SQL ADRIA KONFERENCIJA

ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Konferencija korisnika relacijskihbaza podataka, 25. SQL Adria konferencija, koja se održava s ciljemkontinuiranog obrazovanja i razmjene iskustava na tom polju, teusavršavanja osoba koje rade na tim bazama podataka, okupila je danasu Zagrebu 50-ak sudionika.
ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Konferencija korisnika relacijskih baza podataka, 25. SQL Adria konferencija, koja se održava s ciljem kontinuiranog obrazovanja i razmjene iskustava na tom polju, te usavršavanja osoba koje rade na tim bazama podataka, okupila je danas u Zagrebu 50-ak sudionika.

SQL Adria konferenciju organizirao je Odbor korisnika relacijskih baza podataka, koji djeluje pri Centru za tehničku kulturu Rijeke. Od 1995. taj odbor aktivno radi na programima stručnog usavršavanja sistem programera i administratora – korisnika relacijskih baza podataka. Cilj je upoznati ih s trendovima novih tehnologija i pomoći im da kroz razmjenu iskustava lakše rješavaju probleme na koje nailaze koristeći alate.

Predsjednica neprofitne udruge korisnika relacijskih baza Hrvatske i Slovenije SQL Adria Nina Petanjek Uroš kazala je da su, između ostalih, njihove članice slovenske tvrtke Informatika, Nova ljubljanska banka, Zavod za zdravstveno zavarovanje, te hrvatske tvrtke Zagrebačka banka, Fina, Gradski zavod za automatsku obradu podataka, Sunce osiguranje i Zavod za mirovinsko osiguranje, kao i IBM Hrvatske i Slovenije, te računalna tvrtka Computer Associates.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙