FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HRVATSKI OBRTNICI NA SAJMU U ZENICI

ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Na sajmu "ZEPS" koji se održava od 28.rujna do 3. listopada u Zenici, u organizaciji Hrvatske obrtničkekomore (HOK) nastupa i 19 hrvatskih izlagača.
ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Na sajmu "ZEPS" koji se održava od 28. rujna do 3. listopada u Zenici, u organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK) nastupa i 19 hrvatskih izlagača.

Na izložbenoj površini od 84 četvornih metara predstavljaju se izlagači iz područja metalne, plastične, drvne industrije, kožne galanterije te proizvođači unikatnih suvenira od stakla, nakita itd.

HOK, kako su pojasnili, organizira i sufinancira nastup hrvatskih obrtnika na 10-ak međunarodnih sajmova, 4 regionalna te na brojnim lokalnim sajmovima. Tako svojim članovima za nastup na međunarodnim i regionalnim sajmovima HOK snosi 50 posto cijene izlaganja, dok za međunarodne sajmove u Muenchenu i Zagreb sufinancira 70 posto cijene. Za lokalne, pak, sajmove odobrava se financijska pomoć do 30 tisuća kuna.

Sajam ZEPS je opći sajam, najveći takve vrste u Bosni i Hercegovini, kojega je prošle godine gotovo 740 tisuća posjetitelja. Svoje proizvode i usluge nudi više od 4.300 izlagača iz 30-ak zemalja, a program izlaganja obuhvaća široko područje od turizma do rudarstva, od informatike do kemije, od komunalne higijene do proizvodnje hrane.

Svake se godine predstavlja zemlja partner, a ove je godine to Mađarska.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙