FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hebrang optužio medije u RH

MOSTAR, 27. rujna 2004. (Hina) - Potpredsjednik Vlade i ministarzdravstva Republike Hrvatske Andrija Hebrang boraveći u Mostaruoptužio je medije u RH jer u njihovim tekstovima, kako je rekao, nijedovoljno zastupljena borba za opstanak Hrvata u BiH.
MOSTAR, 27. rujna 2004. (Hina) - Potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva Republike Hrvatske Andrija Hebrang boraveći u Mostaru optužio je medije u RH jer u njihovim tekstovima, kako je rekao, nije dovoljno zastupljena borba za opstanak Hrvata u BiH.

"Mediji u RH nisu zainteresirani za težak položaj Hrvata u BiH". Zamolit ćemo ih da poteškoćama Hrvata u BiH ubuduće posvete više pažnje, izjavio je Hebrang u ponedjeljak uveče u intervjuu Hercegovačkoj televiziji Mostar.

Hebrang je u ponedjeljak prvog dana dvodnevnog posjeta Hercegovini posjetio Kliničku bolnicu, Sveučilište i Aluminijski kombinat u Mostaru. U utorak, prema službenim najavama, Hebrang će biti nazočan svečanoj sjednici Općinskog vijeća Široki Brijeg gdje će biti proglašen počasnim građaninom tog hercegovačkog grada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙