FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GRAĐANI BIH DRŽE DA JE STUPANJ KORUPCIJE I DALJE VISOK

BANJA LUKA, 18. rujna 2004. (Hina) - Prema rezultatima najnovijeankete nevladine organizacije Transparency International u Bosni iHercegovini, stupanj korupcije u državnim, kantonalnim i entitetskimorganima i institucijama tek je neznatno smanjen u odnosu na rezultateistovjetnog istraživanja od prije dvije godine u toj zemlji, objavilesu u subotu Nezavisne novine.
BANJA LUKA, 18. rujna 2004. (Hina) - Prema rezultatima najnovije ankete nevladine organizacije Transparency International u Bosni i Hercegovini, stupanj korupcije u državnim, kantonalnim i entitetskim organima i institucijama tek je neznatno smanjen u odnosu na rezultate istovjetnog istraživanja od prije dvije godine u toj zemlji, objavile su u subotu Nezavisne novine.

Istraživanje je provedeno na uzorku od 1.640 građana Bosne i Hercegovine.

Kao najkorumpiranija stranka u BiH, prema istraživanju Transparency Internationala, pokazala se Stranka demokratske akcije (SDA), a na državnoj razini u stopu je prati Srpska demokratska stranka (SDS).

U Federaciji BiH za tri najkorumpiranije stranke važe: SDA, Hrvatska demokratska stranka (HDZ) i SDS, a u Republici Srpskoj to su: SDA, SDS i Stranka nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙