FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Struja iz RS za mostarski "Aluminij"

BANJA LUKA, 21. rujna 2004. (Hina) - Elektroprivreda Republike Srpske(RS) će do konca ove godine mostarskom poduzeću "Aluminij" isporučiti140 megavata električne energije, izjavio je u utorak premijer RSDragan Mikerević nakon razgovora s potpredsjednikom korporacije"Daimler Chrysler Services" Peterom Heierom.
BANJA LUKA, 21. rujna 2004. (Hina) - Elektroprivreda Republike Srpske (RS) će do konca ove godine mostarskom poduzeću "Aluminij" isporučiti 140 megavata električne energije, izjavio je u utorak premijer RS Dragan Mikerević nakon razgovora s potpredsjednikom korporacije "Daimler Chrysler Services" Peterom Heierom.

Mikerević je također kazao da je ovaj ugovor u isporuci struje "dokaz da se gospodarski prostor Bosne i Hercegovine počinje integrirati".

Potpredsjednik "Daimler Chrysler Services" Peter Heier novinarima je izjavio da će isporukom struje mostarskom poduzeću biti omogućen njegov opstanak a RS će ujedno poslati "jasan signal" o spremnosti za gospodarsku suradnju u BiH.

Heier je potvrdio da će isporukom struje biti sačuvana postojeća i omogućeno otvaranje novih radnih mjesta u "Aluminiju" čije pogone je "Daimler Chrysler Services" modernizirao.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙