FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ČLAN PREDSJEDNIŠTVA BIH ČOVIĆ RAZGOVARAO S BISKUPOM IZ SAD

MOSTAR, 24. rujna 2004. (Hina) - Hrvatski član Predsjedništva Bosne iHercegovine Dragan Čović sastao se zu petak u Mostaru sa starijimčlanom Biskupske konferencije SAD-a Walterom Grazerom koji je isavjetnik za slobodu vjere, ljudska prava i europska pitanja priameričkoj biskupskoj konferenciji.
MOSTAR, 24. rujna 2004. (Hina) - Hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović sastao se zu petak u Mostaru sa starijim članom Biskupske konferencije SAD-a Walterom Grazerom koji je i savjetnik za slobodu vjere, ljudska prava i europska pitanja pri američkoj biskupskoj konferenciji.

Biskup Grazer sudjeluje u radu međunarodne konferencije Komisije za mir i pravdu koja se održava u Mostaru.

Biskupa Grazera zanimalo je stanje u BiH te položaj vjerskih zajednica, napose Katoličke crkve, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. Čović je iznio ocjenu da je Bosna i Hercegovina "politički stabilna zemlja", navodi se u priopćenju.

Čović je izrazio nadu da će domaće vlasti uz potporu međunarodne uprave u BiH izmijeniti ustavno ustrojstvo kako bi Bosna i Hercegovina postala moderno uređena i gospodarski samoodrživa zemlja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙