FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren 6. Big Game Fishing na Murteru

ŠIBENIK, 19. rujna 2004. (Hina) - U Jezerima na otoku Murteru večerasje svečano otvoren 6. Big Game Fishing, međunarodno natjecanje uribolovu na udicu.
ŠIBENIK, 19. rujna 2004. (Hina) - U Jezerima na otoku Murteru večeras je svečano otvoren 6. Big Game Fishing, međunarodno natjecanje u ribolovu na udicu.

Natjecanje je u ime pokrovitelja predsjednika Republike Stjepana Mesića otvorio njegov izaslanik župan Šibensko -kninske županije Duje Stančić.

Šesto međunarodno udičarsko natjecanje okupilo je ove godine 52 posade s više od 200 sudionika iz 12 zemalja, među kojima jedna posada već drugu godinu na otok Murter dolazi čak iz Južnoafričke Republike.

Natjecanje će trajati do subote, 25. rujna, kada će biti proglašeni pobjednici.

Ulov će se prodavati po simboličnim cijenama, a prihod će, kao i proteklih godina biti upotrebljen u humanitarne svrhe.

"Darovat ćemo župnu crkvu u Jezerima, dječji vrtić, osnovnu školu," rekla je večeras Hini Ervina Tomin, predsjednica Mjesnog odbora Jezera.

Dodala je kako je ovo natjecanje izuzetan doprinos turizmu u Jezerima i na cijelom otoku Murteru.

"Već šestu godinu naši su kapaciteti puni gotovo do kraja rujna. Ove je godine posebno puno talijanskih posada, a došli su nam i novinari iz Italije. Sve je to odlična promocija hrvatskog turizma", kazala je Ervina Tomin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙