FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HRVATSKI RADIO VUKOVAR U NOVIM PROSTORIMA

VUKOVAR U NOVIM PROSTORIMAVUKOVAR,15. rujna 2004. (Hina) - Hrvatski radio Vukovar od danas svojprogram emitira iz obnovljenih prostora u središtu grada Vukovara ukoje je Fond za obnovu i razvoj grada uložio 2,2 milijuna kuna.
VUKOVAR,15. rujna 2004. (Hina) - Hrvatski radio Vukovar od danas svoj program emitira iz obnovljenih prostora u središtu grada Vukovara u koje je Fond za obnovu i razvoj grada uložio 2,2 milijuna kuna.

Po riječima direktora Hrvatskog radija Vukovar Tomislava Gašpara tu radijsku postaju svaki dan sluša 80 do 100 tisuća slušatelja.

"Hrvatski radio Vukovar program emitira i preko interneta, s vrlo posjećenom web-stranicom", rekao je Gašpar i dodao kako je prošle i ove godine u nabavu nove radijske opreme uloženo 120.000 kuna.

"Hrvatski radio Vukovar slušaju u Vukovaru i Hrvati i Srbi. Svojom programskom orijentacijom pokušavamo zbližiti sve Vukovarce bez obzira na nacionalnost", kazao je i dometnuo kako je u toj kući zaposleno17 djelatnika, koja oko 95 posto troškova podmiruje iz vlastita prihoda.

Zajedno s Hrvatskim radio Vukovarom u novim prostorima u Ulici dr. Franje Tuđmana u strogu središtu grada nalaze se i Vukovarske novine.

Proteklih sedam godina, nakon povratka iz progonstva, Hrvatski radio Vukovar program je emitirao s 11. kata Samačkog hotela u gradskoj četvrti Borovu naselju.

U povodu preseljenja u nove prostore Hrvatski radio Vukovar danas je posjetio i gradonačelnik Vladimir Štengl, zaželjevši djelatnicima uspješan rad.

Grad Vukovar vlasnik je 25 posto udjela u vlasništvu Hrvatskog radio Vukovara, komunalna poduzeća "Vodovod" i "Kanalizacija" 33,8 posto, Udruga udovica poginulih hrvatskih branitelja i Udruga "Vukovarske majke" po 14,5 posto te bogdanovačka, tompojevačka i lovaska općina 12,2 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙