FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NA ZV-U OD 9. DO 13. STUDENOGA SAJAM INFO

ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od 9. do13. studenoga održat će se 36. Međunarodni sajam informacijsketehnologije, telekomunikacija i novih medija (ICT) "Info 2004."
ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od 9. do 13. studenoga održat će se 36. Međunarodni sajam informacijske tehnologije, telekomunikacija i novih medija (ICT) "Info 2004."

Kako je na današnjoj konferenciji za novinare najavio direktor grupe sajmova Berislav Čižmek, očekuje se da će ta vodeća hrvatska informatička smotra okupiti približno isti broj izlagača kao prošle godine, kada ih je bilo 245 iz 23 zemlje, na izložbenoj površini od oko 15 tisuća četvornih metara. Očekuje se da će sajam posjetiti oko 50 tisuća posjetitelja, što bi bilo na razini prošlogodišnje posjećenosti.

Ovogodišnji Info bit će usredotočen na ulogu informacijske tehnologije, telekomunikacija i novih medija u razvoju malog i srednjeg poduzetništva u Hrvatskoj i zemljama regije.

Uz već poznate cjeline kao što su Start up forum (predstavljanje mladih tvrtki iz ICT sektora), e - government (prezentacije uvođenja novih tehnologija u razna područja društvenog i gospodarskog života), foto Zagreb (izložba noviteta u svijetu digitalne fotografije), infogamera (multimedijska igraonica) i konferencije i call centrima, u sklopu ovogodišnjeg Info-a održat će se međunarodna konferencija "Tržišni i tehnološki trendovi u zemljama Adriatic regije".

Riječ je o skupu na kojemu će, po najavama Borisa Žitnika, direktora tvrtke IDC Adriatics koja je suorganizator skupa, prvi put biti predstavljene utemeljene procjene o stanju ICT tržišta regije te odnosu i ulozi države i trgovaca i dobavljača prema tom gospodarskom sektoru.

Prva dva dana sajma su zatvorenog tipa i rezervirana su za poslovnu publiku, a tijekom zadnja tri dana izložbene prostore moći će posjetiti i građanstvo.

Prema očekivanjima organizatora, primat među izlagačima i ove godine imat će tvrtke iz telekomunikacijske branše.

U istom terminu kad i Info, na ZV-u se održavaju 27. međunarodni sajam knjiga i učila Interliber te međunarodna izložba poslovnog usavršavanja i upravljanja ljudskim resursima Educa Plus.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙