FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - SPORT U 21.00 SATI

ZAGREB, 7. srpnja (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00sati:
ZAGREB, 7. srpnja (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

SINJ - Hrvatski veslački reprezentativci,dvojac i četvorac bez kormilara, s izbornikom Igorom Čulinom pripremaju se za predstojeće Olimpijske igre u Ateni na vodama peručkog jezera u Cetinskom kraju. Uvjeti su više nego idealni jer je jezero, za razliku od prošle godine u ovo doba kada je bilo gotovo bez vode, potpuno puno. Njegova dužina od oko 18 kilometara omogućava sportašima uspješne pripreme u provedbi kojih ne smetaju ni brojni kupači na obalama jezera u ove vruće dane. Naši reprezentativci odsjeli su inače u sinskom hotelu Alkar odakle svaki dan odlaze na jezero koje je od Sinja udaljeno 14 kilometara.

LONDON - Od iduće sezone nogometaši engleskog premierligaša Evertona na svojim će dresovima nositi znak najpopularnije tajlandske pive, "Beer Chang". Čelnici Evertona potpisali su sponzorski ugovor s najvećom tajlandskom pivovarom, "Thai Beverages Marketing Co", vrijedan 2.75 milijuna dolara godišnje. Ugovor je potpisan na godinu dana, s mogućnošću produživanja suradnje. "Ovo je vrlo važan korak za naš klub, jer smo ušli na azijsko tržište," kazao je direktor Evertona, Paul Gregg.

LONDON - Menadžer engleskog nogometnog premierligaša, Fulhama, Chris Coleman razriješio je sve dvojbe oko nastavka karijere potpisavši novi ugovor s londonskim klubom. Coleman je najavio kako će napustiti Fulham ukoliko se njegovom asistentu, Steveu Keana ne produži ugovor. Nakon nekoliko mjeseci pregovora čelnici kluba s pristali na ovaj uvjet i Coleman i Kean su potpisali nove ugovore. "Vjerujem kako je Chris idealan čovjek za naš klub. Mlad je i ambiciozan i sretan sam što ostaje kod nas," kazao je vlasnik Fulhama, Mohamed Al Fayed. Coleman je momčad Fulhama preuzeo prošle godine i sa 32 godine postao je najmlađi menadžer u povijesti Premiershipa.

MADRID - Bivši nogometni trener Real Madrida i Villarreala, Benito Floro (52) u idućoj sezoni vodit će momčad Real Mallorce. Floro je Mallorcu preuzeo nakon što je dosadašnji trener Luis Aragones izabran za novog španjolskog izbornika. Floro se proslavio na klupi Albacetea predvodivši momčad u svega tri sezone iz treće do prve lige. Potom je preselio u Real Madrid (1992) i na klupi "Kraljevskog kluba" osvojio španjolski kup (1993). Međutim, zbog loših rezultata u prvenstvu dobio je otkaz. Slijedile su kraće trenerske avanture u Japanu i Meksiku, a potom povratak u domovinu na klupu Villarreala (2002).

ZAGREB - Ovog vikenda na Rabu će se održati turnir odbojke na pijesku Svjetske serije VIP FIVB WORLD Challenger Lopar / Rab 2004. Turnir će se održati od četvrtka 8. srpnja do nedjelje 11. srpnja 2004. na Rajskoj plaži u Loparu na otoku Rabu. Po prvi puta u Hrvatskoj se održava turnir Svjetske serije VIP FIVB WORLD Challenger 2004., koji je ujedno i najjači ovogodišnji turnir odbojkaša na pijesku u našoj zemlji. Svi zaljubljenici u ovaj atraktivan sport moći će uživati u igri igrača iz Brazila, Austrije, Švicarske, Rusije, Slovačke, Estonije, Francuske, Slovenije, Češke, Australije, Norveške i Hrvatske. Kvalifikacije su na rasporedu u četvrtak, a susreti glavnog turnira igraju se u petak, subotu te nedjelju, koja je rezervirana za polufinala i finala. Ukupni nagradni fond loparskog turnira iznosi 30.000 eura, što je ujedno i dosad najveći nagradni fond nekog odbojkaškog turnira u Hrvatskoj.

ATENA - Šumu, koja se nalazi dva kilometra udaljena od Olimpijskog sela u Ateni, zahvatio je veliki požar. Prema prvim informacijama u požaru je poginula jedna osoba, dok je nekoliko kuća u naseljima Acharnes i Thrakomakedones, u kojima živi više od 40.000 osoba, izgorjelo. S vatrenom stihijom bori su 150 vatrogasaca, 30 vatrogasnih vozila, šest kanadera, te pet helikopetera, a gašenje požara još više otežava jak vjetar.

MILANO - Čelnici talijanskog nogometnog prvoligaša Intera niti ovoga ljeta nisu štedjeli na pojačanjima. U redove milanske momčadi došao je i četvrti igrač. Nakon Argentinca Juana Sebastiana Verona i Estabena Cambiassa i Talijana Giuseppea Favallia, od iduće sezone na San Siru će igrati i Argentinac Nicolas Burdisso (23). Dosadašnji branič Boca Juniorsa potpisao je četverogodišnji ugovor. Za momčad Intera trebao bi igrati i Edgar Davids, koji je sve dogovorio i svakog se dana očekuje njegov potpis trogodišnjeg ugovora vrijednog 10.5 milijuna eura.

ARRAS - Američka momčad U.S. Postal osvojila je prvo mjesto na momčadskom kronometru na biciklističkoj utrci Tour de France, što je vožen od Cambraia do Arrasa. Biciklisti U.S. Postala 64.5 kilometara prošli su po kiši za 1:12.03 sata prosječnom brzinom od 53.7 km/h. Ovim trijumfom američke momčadi peterostruki pobjednik Toura, Lance Armstrong je preuzeo vodstvo u ukupnom poretku. Drugo mjesto osvojila je momčad Phonak sa 1:07 minuta zaostatka, dok je treće mjesto pripalo Illes Balears (+1:15). Zaista smo odlično vozili. Radili smo savršeno," kazao je Armstrong, koji u ukupnom poretku vodi sa 10 sekundi prednosti pred sunarodnjakom i momčadskim kolegom Georgeom Hincapieom. Armstrongovi najveći rivali za ukupnu pobjedu - Hamilton i Ullrich sada imaju zaostatak od 36 i 55 sekundi.

LONDON - Osipanje engleskog nogometnog prvoligaša Leeds Uniteda se nastavlja. Nakon što je Leeds ispao iz Premiershipa ovaj klub su napustila petorica prvotimaca. Nakon Alana Smitha, Marka Viduke, Paula Robinsona i Jamesa Milnera, Ellan Road je napustio i branič Dominic Matteo, koji je potpisao trogodišnji ugovor za Blackburn Rovers. Matteo je na Ewood Park došao kao slobodan igrač, jer mu je istekao ugovor s Leedsom. Smith je potpisao za Manchester United, Robinson je preselio u Tottenham, Milner u Newcastle, a Viduka u Middlesbrough.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙