FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 12.30 SATI

ZAGREB, 8. lipnja (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 12.30sati.
ZAGREB, 8. lipnja (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 12.30 sati.

HAAG - Vezni igrač nizozemske nogometne reprezentacije Clarence Seedorf (28) propustit će uvodni dvoboj svoje momčadi na EURU protiv Njemačke 15. lipnja u Portu zbog istegnuća mišića. Seedorf je istegnuo mišić na posljednjem treningu uoči odlaska u Portugal u ponedjeljak navečer. Očekuje se da će Seedorf biti spreman za preostala dva dvoboja u skupini protiv Češke i Latvije.

KOPENHAGEN - Krilni napadač danske nogometne reprezentacije i londonskog Chelsea, Jesper Gronkjaer nije otputovao na Europsko prvenstvo u Portugal već je ostao u domovini. Gronkjaer je ostao u Danskoj zbog teške bolesti jednog od članova obitelji. "Postoje trenuci u životu kada nogomet više nije bitan. Potpuno razumijem Jespera i u ovom trenutku njegovo mjesto je uz obitelj," kazao je danski izbornik Morten Olsen, te zamolio novinare da ostave Gronkjaera na miru. Još uvijek nije poznato hoće li se igrač Chelsea kasnije pridružiti suigračima.

ATENA - Napadaču grčke nogometne reprezentacije, Demisu Nikolaidisu i dalje je upitan nastup na otvaranju Europskog prvenstva u kojem će Grčka odmjeriti snage protiv Portugala. Nikolaidis ima problema s mišićem i još uvijek trenira smanjenim intenzitetom izdvojeno od ostatak ekipe.

"Nadam se kako ću se do utakmice s Portugalom oporaviti," kazao je napadač Atletico Madrida.

Problema s lakšim ozljedama imali su i Nikos Dabizas, Yourkas Seitaridis i Giorgos Karagounis, međutim sva trojica su se oporavila i normalno treniraju.

ZAGREB/WARNEMUENDE - Nakon sedam plovova na Otvorenom europskom prvenstvu "klase 470", koje se održava u njemačkom Warnemundeu, hrvatski olimpijci Tomislav Bašić i Petar Cupać zauzimaju 11. mjesto. Zadarska posada je u šestom i sedmom plovu na cilj stigla 11. i četvrta, pa su se 18. spustili na 11. poziciju sa ukupno 50 negativnih bodova. Posada Ante Ćesić i Ante Kujundžić zauzima trenutno 27. mjesto sa 86 negativnih bodova. Nakon sedam plovova vode Nizozemci Sven i Kalle Coster, koji su preuzeli vodstvo od Argentinaca Javiera Contea i Juana de la Fuentea, dok je treća talijanska posada Zandona Gabrio i Andrea Trani.

LONDON - Bivši izbornik nogometne reprezentacije Španjolske Javier Clemente glavni je kandidat za novoga managera škotskog prvoligaša Dunfermline Athletica. Prema riječima Clementeova agenta, on je vrlo zainteresiran za posao managera Dunfermlinea.

"Ne znam kako gospodin Clemente stoji s poznavanjem engleskog, ali što se trenerskih sposobnosti tiče one nisu sporne. Također, još jedna stvar koja mu ide u prilog je to što novac ne smatra presudnim faktorom", izjavio je glasnogovornik Dunfermlinea.

TAMPA - Hokejaši Tampa Bay Lightninga novi su prvaci NHL lige nakon što su u odlučujućoj sedmoj utakmici finala na svom ledu svladali Calgary Flamese sa 2-1 (1-0, 1-0, 0-1). Ovo je prvi naslov prvaka u povijesti kluba iz Tampe osnovanog 1992. godine. Oba pogotka za nove prvake postigao je Ruslan Fedotenko (13:31 i 34:38), dok je jedini strijelac za Calgary bio Craig Conroy (49:21). Za najkorisnijeg igrača finala, odnosno dobitnika Conn Smythe Trophyja, proglašen je napadač Tampe Brad Richards koji je u sedam finalnih utakmica postigao čak sedam golova. Richards je, inače, bio najučinkovitiji hokejaš čitavog doigravanja postigavši u tom dijelu sezone 12 golova uz 14 asistencija, a čak sedam puta njegovi pogoci izravno su donijeli pobjedu njegovoj momčadi čime je postavio novi rekord doigravanja po broju takozvanih "Game winning" golova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙