FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebu otvorena prva virtualna pizzerija

ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Zagrebačka informatička tvrtka Ador,koja se bavi Internet i multimedijalnim prezentacijama, predstavila jedanas prvu virtualnu pizzeriju u Zagrebu odnosno Internet stranicuputem koje se iz 18 zagrebačkih pizzerija i restorana mogu naručivatipizze i druga hrana iz njihove ponude.
ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Zagrebačka informatička tvrtka Ador, koja se bavi Internet i multimedijalnim prezentacijama, predstavila je danas prvu virtualnu pizzeriju u Zagrebu odnosno Internet stranicu putem koje se iz 18 zagrebačkih pizzerija i restorana mogu naručivati pizze i druga hrana iz njihove ponude.

Pizzacentar, po riječima tehničkog direktora Adora Borne Segulina, uz Zagreb obuhvaća i nekoliko pizzerija u Velikoj Gorici i Dugom Selu, a uskoro će im se pridružiti još 10-ak objekata koji su u tehničkim pripremama, a u planu im je širenje i na druge hrvatske gradove.

Programsko rješenje za takvu virtualnu pizzeriju osmislili su u tvrtki Ador koristeći specijaliziranu web aplikaciju temeljenu na Microsoft.NET tehnologiji.

Posjetitelj web stranice (www.pizzacentar.hr) prvo odabire gradsku četvrt gdje želi dostavu, onda mu se otvori ponuda najbliže, u taj centar uključene pizzerije ili restorana nakon čega naručuje. Narudžba se odmah putem GSM mreže isporučuje odabranom objektu.

Tvrtka Ador osnovana je 1996., trenutno zapošljava 11 osoba, a uz projektiranje, oblikovanje i održavanje web stranica bave se i prezentacijama tvrtki i njihovih proizvoda na Internetu ili CD-ROM-u. U Hrvatskoj imaju više od 100 klijenata, malih i velikih tvrtki.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙