FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ITALIJA: NAJSTARIJA KANDIDATKINJA ZA IZBORE IMA 99 GODINA I SVOJU WEB STRANICU

RIM, 20. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Innocenza Cabri (99), zvana Centakoja živi u domu za umirovljenike u Bercetu u pokrajini Parma nasjeveru Italije, najstarija je europska kandidatkinja za izbore ulipnju, piše na njezinoj internet stranici.
RIM, 20. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Innocenza Cabri (99), zvana Centa koja živi u domu za umirovljenike u Bercetu u pokrajini Parma na sjeveru Italije, najstarija je europska kandidatkinja za izbore u lipnju, piše na njezinoj internet stranici.

Ona se kandidira na mjesto savjetnice pokrajine Parme za Novi PSI, mali ogranak nastao iz talijanske Socijalističke stranke (PSI).

Djelomični lokalni izbori održat će se 12. i 13. lipnja.

Do ovih izbora Centa je mirno živjela u domu za umirovljenike i unatoč svojim socijalističkim političkim sklonostima, nikad nije bila članicom bilo koje političke stranke.

Ona sanja o budućnosti i proslavi 100. rođendana u dvorani pokrajinskog vijeća. "Sigurno ću moći drijemati tijekom često predugih govora svojih kolega", dodala je.

Centa je rođena pet godina nakon što je izumljen telefon. Ona danas ima svoju stranicu na internetu a njezin je moto: "Budućnost ima svoju prošlost".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙