FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CARNET I GLOBALNET POKRENULI NOVI INTERNET PORTAL ZA POSLOVNE LJUDE

ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatska akademska i istraživačkamreža - CARNet i pružatelj Internet usluga Globalnet pokrenuli sudanas u sklopu akcije promocije Interneta pod nazivom 10@HR - Vrijemeje za Internet!, specijalizirani portal za sve grane poslovanja.
ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet i pružatelj Internet usluga Globalnet pokrenuli su danas u sklopu akcije promocije Interneta pod nazivom 10@HR - Vrijeme je za Internet!, specijalizirani portal za sve grane poslovanja.

U CARNetu ističu da će se Internet portal nadopunjavati najvažnijim informacijama potrebnim za pokretanje i podizanje kvalitete poslovanja malim i srednjim poduzetnicima, te menadžerima.

Na portalu, na adresi www.biznis.hr, svakodnevno će se objavljivati aktualne gospodarske vijesti i novosti iz svijeta poduzetništva, financija i ekonomije.

Korisnicima su također dostupna i tri servisa - burza roba i usluga, poslovni imenik te forum, a registracija na njih je besplatna. Ta stranica također sadrži i linkove na stranice koje poduzetnicima svakodnevno mogu biti od koristi poput Internet stranica državne uprave, upravnih organizacija, Vladinih agencija, komora, stranice udruga te medija.

Voditelj tog projekta Vedran Petrović naglasio je da će stranice novim informacijama svakodnevno nadopunjavati tim stručnjaka Visoke škole za ekonomiju poduzetništva s pravom javnosti VERN. Također se u stvaranje sadržaja te Internet stranice mogu uključiti i svi njihovi korisnici putem e-maila.

Podršku pokretanja portala dale su i tvrtke Microsoft i Hewlett-Packard, doniranjem softvera, te skenera i pisača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙