FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OKO 150 SUDIONIKA NA 26. MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI SRCE-A U CAVTATU

ZAGREB, 25. svibnja 2004. (Hina) - Sveučilišni računski centar (SRCE)organizira u Cavtatu početkom lipnja 26. međunarodnu konferenciju"Information Technology Interfaces ITI 2004", a posebna temaovogodišnje konferencije bit će uporaba i mogućnosti informatike ugenetici i molekularnoj biologiji, najavljeno je na današnjojkonferenciji za novinare SRCE-a.
ZAGREB, 25. svibnja 2004. (Hina) - Sveučilišni računski centar (SRCE) organizira u Cavtatu početkom lipnja 26. međunarodnu konferenciju "Information Technology Interfaces ITI 2004", a posebna tema ovogodišnje konferencije bit će uporaba i mogućnosti informatike u genetici i molekularnoj biologiji, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare SRCE-a.

Međunarodna znanstvena konferencija koju organizira SRCE već punih 30 godina, tradicionalno okuplja znanstvenike i stručnjake iz različitih područja informatike i računarstva.

Konferencija će od 7. do 10. lipnja okupiti više od 150 znanstvenika i stručnjaka iz Hrvatske i svijeta, a održava se pod pokroviteljstvom Sveučilišta u Zagrebu i Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Za konferenciju su pristigla 134 rada od 261 autora iz 29 zemalja.

Temeljni cilj konferencije je okupiti široki spektar sudionika iz znanstvenih i državnih institucija, industrije i poslovnih krugova, koji, u širem smislu, dijele zajednički interes za informatičke tehnologije, rekla je predsjednica Programskog odbora Vesna Lužar –Stiffler. Dodala je da ove godine program uključuje dvije glavne teme i to "Izazovi i mogućnosti za ITI u stoljeću genetskih istraživanja" s Miroslavom Radmanom kao pozvanim predavačem, i "Mjerenje informacijskog društva” kroz radionicu organiziranu na tu temu.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙