FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australija upozorava na opasnost od novih atentata

SYDNEY, 5. studenog 2005. (Hina/AFP) - Novi bi teroristički atentatimogli biti izvedeni do kraja godine u Indoneziji, samo nekolikomjeseci nakon eksplozija u kojima su poginule 23 osobe na Baliju,upozorila je Australija u novoj preporuci za putovanja upućenoj svojimdržavljanima.
SYDNEY, 5. studenog 2005. (Hina/AFP) - Novi bi teroristički atentati mogli biti izvedeni do kraja godine u Indoneziji, samo nekoliko mjeseci nakon eksplozija u kojima su poginule 23 osobe na Baliju, upozorila je Australija u novoj preporuci za putovanja upućenoj svojim državljanima.

"Nove informacije nam daju naslutiti da teroristi pripremaju atentate koje će izvesti do kraja 2005. godine", stoji u preporuci australskog ministarstva vanjskih poslova.

Kako ističe ministarstvo, "atentati bi se mogli dogoditi u bilo kojem trenutku, posvuda na teritoriju Indonezije i mogli bi ciljati bilo koje mjesto za koje se zna da ga posjećuju strani turisti".

"Također smo primili informacije koje nam daju naslutiti da su teroristi u vrlo naprednoj fazi planiranja atentata na zapadnjačke interes u Indoneziji", dodaje se u priopćenju ministarstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙