FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počela obnova neurološkog i psihijatrijskog odjela šibenske bolnice

ZAGREB, 4. studenog 2005. (Hina) - Danas je počela obnova zgrade sNeurološkim i Psihijatrijskim odjelom šibenske Opće bolnice, u koju ćeŠibensko-kninska županija uložiti 10,8 milijuna kuna, a trebala bibiti gotova za šest mjeseci.
ZAGREB, 4. studenog 2005. (Hina) - Danas je počela obnova zgrade s Neurološkim i Psihijatrijskim odjelom šibenske Opće bolnice, u koju će Šibensko-kninska županija uložiti 10,8 milijuna kuna, a trebala bi biti gotova za šest mjeseci.

Početak radova simbolično je označio župan Duje Stančić, istaknuvši da je to nastavak stalna ulaganja županijskih vlasti u obnovu bolničkih odjela.

"Županija će financirati i obnovu Pedijatrijskog odjela i Odjela za uho, grlo, nos. To ne znači da odustajemo od izgradnje nove bolnice, dapače, izradbu projektne dokumentacije za buduću bolnicu platili smo 500.000 kuna", kazao je Stančić.

Ravnatelj Opće bolnice Željko Burić istaknuo je da se današnjim svečanim otvorenjem radova što, kako je kazao, u zdravstvu nije uobičajeno, željelo upozoriti na kontinuiranu obnovu starih bolničkih zgrada na sadašnjem mjestu, ali i na potrebu gradnje nove bolnice.

Dodao je kako je suradnja bolničke Uprave sa županijskim vlastima u tom smislu vrlo dobra.

Izvođač radova je šibensko poduzeće "Bučić gradnja".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙