FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pariz: Alain Delon primljen u bolnicu na pretrage

PARIZ , 5. listopada 2005. (Hina/AFP) - Francuski glumac Alain Delon usrijedu će biti primljen u jednu parišku bolnicu gdje će obavititrodnevne kardio-vaskularne pretrage, prenijeli su u srijedu mediji.
PARIZ , 5. listopada 2005. (Hina/AFP) - Francuski glumac Alain Delon u srijedu će biti primljen u jednu parišku bolnicu gdje će obaviti trodnevne kardio-vaskularne pretrage, prenijeli su u srijedu mediji.

"Otkazao sam predviđenu kazališnu turneju i nakon konzultacija s liječnicima odlazim na tri dana u jednu parišku kliniku gdje ću biti podvrgnut potpunim kardio-vaskularnim pretragama, uključujući i koronarografiju", rekao je francuski glumac dodajući kako je o tomu želio sam izvijestiti javnost, da bi "izbjegao medijska nagađanja".

Francuski je glumac također kazao kako se osjeća dobro te da je riječ o rutinskim pretragama. Iz bolnice će izaći u petak navečer.

Delon, koji će 8. studenoga navršiti 70 godina, nedavno je za francusku novinsku agenciju rekao kako ima manjih srčanih problema te da će u skladu sa savjetom svojeg kardiologa otkazati turneju na koju je trebao krenuti s kazališnim komadom "Les Montagnes Russes".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙