FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti od subote rade zamjenske operacijske dvorane

ZAGREB, 20. listopada 2005. (Hina) - Zagrebačka Klinika za dječjebolesti priopćila je danas da je adaptiran dio prostora na bolničkomodjelu za dvije zamjenske operacijske dvorane u kojima će rad početi usubotu, 22. listopada.
ZAGREB, 20. listopada 2005. (Hina) - Zagrebačka Klinika za dječje bolesti priopćila je danas da je adaptiran dio prostora na bolničkom odjelu za dvije zamjenske operacijske dvorane u kojima će rad početi u subotu, 22. listopada.

To će omogućiti redovno obavljanje hitnih i naručenih operativnih zahvata, a kroz smjenski rad i redovna dežurstva nadoknadit će se sadašnji zastoj, odnosno riješiti lista čekanja za zahvate.

Samo dio operativnih zahvata i dalje će se rješavati s kolegama iz suradnih zdravstvenih ustanova, kaže se u priopćenju.

U Klinici je 27. rujna došlo do iznenadnog izlijevanja tople vode iz cjevovoda iznad operacijskog trakta, što je onemogućilo obavljanje operacija u oštećenom traktu.

Uređenjem i početkom rada u zamjenskim operacijskim salama stvoreni su preduvjeti za uređenje oštećenog trakta čime će se osigurati uvjeti primjereni potrebama operativnih zahvata na djeci prema najmodernijim standardima, ističe se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙