FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dragutin Golik i dalje kritično

ZAGREB, 7. listopada 2005. (Hina) - Dragutin Golik, koji je jutrosranjen pri pokušaju hvatanja pljačkaša banke u zagrebačkom naseljuDrvinju, popodne je ponovno operiran zbog krvarenja rane, no njegovoje stanje i dalje kritično, doznaje se u Općoj bolnici Sveti Duh.
ZAGREB, 7. listopada 2005. (Hina) - Dragutin Golik, koji je jutros ranjen pri pokušaju hvatanja pljačkaša banke u zagrebačkom naselju Drvinju, popodne je ponovno operiran zbog krvarenja rane, no njegovo je stanje i dalje kritično, doznaje se u Općoj bolnici Sveti Duh.

Pedeset i dvogodišnji veteran Domovinskog rata ranjen je jutros pri pokušaju hvatanja razbojnika koji su opljačkali više od pola milijuna kuna iz banke u zagrebačkom naselju Drvinju.

Pošto mu je operirana vena i arterija u preponi desne noge, Golik je popodne opet operiran zbog krvarenja iz rane na arteriji.

Pacijent je za sada stabilno, ali i dalje u kritičnu stanju i nalazi se u jedinici intenzivne skrbi gdje je priključen na respirator, rekla je za Hinu dežurna anesteziologinja Dagmar Oberhofer.

Dragutin Golik jutros je nakon 9 sati s prijateljem nenaoružan pokušao spriječiti bijeg dvojice naoružanih i maskiranih pljačkaša, od kojih ga je jedan iz pištolja ranio u nogu.

Kako je novinarima na mjestu događaja izjavio Golikov prijatelj, također ratni veteran, pljačka se dogodila dok su oni sjedili u obližnjem kafiću "Volti".

Poslovnicu Zagrebačke banke u 9,15 sati opljačkala su dvojica naoružanih muškaraca, maskiranih kapama i rukavicama, koje je pred bankom u "fiat unu" čekao treći razbojnik. Nedaleko od banke policija je ubrzo pronašla taj automobili, no nije poznato kojim su prijevoznim sredstvom nastavili bijeg.

U zagrebačkoj policiji rekli su da za sada nema indicija na temelju kojih bi jutrošnju pljačku povezali s onom u rujnu u poslovnici Fine u Zvonimirovoj ulici, kad su ubijena dvojica zaštitara, ali da se to ne može ni isključiti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙