FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sarajevo: Hrvatski predstavnik proučava dokumentaciju Hercegovačke banke

SARAJEVO,27. listopada 2005.(Hina) - Zamjenik glavnoga državnogodvjetnika Hrvatske Lazo Pajić koji je u četvrtak doputovao u Sarajevokako bi proučio sudsku dokumentaciju o poslovanju "Hercegovačke banke"iz Mostara, potvrdio je da bi iz toga mogao proisteći i kazneni progonodgovornih osoba iz Ministarstva obrane Republike Hrvatske.
SARAJEVO,27. listopada 2005.(Hina) - Zamjenik glavnoga državnog odvjetnika Hrvatske Lazo Pajić koji je u četvrtak doputovao u Sarajevo kako bi proučio sudsku dokumentaciju o poslovanju "Hercegovačke banke" iz Mostara, potvrdio je da bi iz toga mogao proisteći i kazneni progon odgovornih osoba iz Ministarstva obrane Republike Hrvatske.

Pajić se u Sarajevu sastao s glavnim tužiteljem Bosne i Hercegovine Marinkom Jurčevićem a novinarima koji su se zatekli u zgradi Tužiteljstva kazao da je došao u ime Državnog odvjetništva Hrvatske da bi vidio što je bio predmet konkretnog postupka u slučaju "Hercegovačke banke" odnosno suđenja Anti Jelaviću i koji su dokazi prikupljeni.

"Nastavljamo raditi na dokumentaciji", kazao je kratko Pajić dodavši da je cilj njegovih razgovora u Sarajevu utvrditi ima li u ovom slučaju elemenata i za istragu protiv "odgovornih osoba u MORH-u".

Zamjenik hrvatskoga državnog odvjetnika najavio je da će u petak nakon njegovih razgovora s predstavnicima Tužiteljstva BiH biti objavljeno zajedničko priopćenje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙