FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: "Dani 'Orisa' 22. i 23. listopada

ZAGREB, 20. listopada 2005. (Hina) - Tvrtka "Arhitekst" i časopis"Oris" 22. i 23. listopada na Zagrebačkom velesajmu priređujudvodnevni međunarodni simpozij arhitekture "Dani 'Orisa' 5".
ZAGREB, 20. listopada 2005. (Hina) - Tvrtka "Arhitekst" i časopis "Oris" 22. i 23. listopada na Zagrebačkom velesajmu priređuju dvodnevni međunarodni simpozij arhitekture "Dani 'Orisa' 5".

Kako je istaknuo jedan od organizatora Aleksandar Predojević, taj se skup priređuje već petu godinu za redom, tako da više ne treba odlaziti u svjetske metropole kako bi se osluhnulo što se događa na svjetskoj arhitektonskoj sceni.

Gosti ovogodišnjih "Dana 'Orisa'" ugledna su imena svjetskog graditeljstva i urbanizma, među kojima su Alberto Campo Baeza (Španjolska), Peter Zumthor (Švicarska), Will Alsop (Engleska), Jan Willem Neutelings (Nizozemska), Juhani Pallasmaa (Finska) i drugi.

Na skupu će izlagati arhitekti, birani po kriteriju suvremene vrijednosti svojih djela, koji prikazom vlastitih radova predstavljaju sebe, grad i državu iz koje dolaze.

(Hina) xkt ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙