FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rastrojeni 52-godišnjak nožem ranio policijskog vježbenika

VINKOVCI, , 5. listopada 2005. (Hina) - Pedesetdvogodišnji mještaninBanovaca, 30-tak kilometara od Vinkovaca, sinoć je u obiteljskojkući nožem teško ranio policijskog vježbenika Stjepana P. (1979.), izvijestila je danas Policijska uprava vukovarsko-srijemska.
VINKOVCI, , 5. listopada 2005. (Hina) - Pedesetdvogodišnji mještanin Banovaca, 30-tak kilometara od Vinkovaca, sinoć je u obiteljskoj kući nožem teško ranio policijskog vježbenika Stjepana P. (1979.), izvijestila je danas Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Policija navodi kako je sinoć poslije 19 sati nepoznata osoba dojavila telefonom u Policijsku postaju Otok da se u obiteljskoj kući u Banovcima nalazi muškarac u teškom psihičkom stanju, takvom da bi mogao učiniti nešto sebi ili nekom drugom.

Nakon dojave stigla je policijska ophodnja, a u kući je zatekla 52-godišnjaka koji je u ruci imao kuhinjski nož.

Nakon što su ga policajci smirili i oduzeli mu nož, 52-godišnjak je tražio da ode u toalet, odakle je izašao s drugim nožem. Njime je napao policijskog vježbenika Stjepana P. zadavši mu ubodnu ranu u desnu stranu prsnog koša, navodi se u priopćenju.

Drugi policajac uspio je svladati napadača, nad kojim se sada provodi kriminalistička obrada.

Ranjeni policajac prevezen je u vinkovačku Opću bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć i zadržan je na liječenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙