FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slavonski Brod: Policijska akcija "Više građanske hrabrosti i solidarnosti"

SLAVONSKI BROD, 20. rujna 2005. (Hina) - Brodsko-posavska Policijskauprava započela je u sklopu projekta "Policija u zajednici", akciju"Više građanske hrabrosti i solidarnosti", kojom se želi potaknutigrađane da kao pomagači u nevolji i svjedoci pridonesu većojsigurnosti.
SLAVONSKI BROD, 20. rujna 2005. (Hina) - Brodsko-posavska Policijska uprava započela je u sklopu projekta "Policija u zajednici", akciju "Više građanske hrabrosti i solidarnosti", kojom se želi potaknuti građane da kao pomagači u nevolji i svjedoci pridonesu većoj sigurnosti.

"Želimo stvarati takvo ozračje koje bi podignulo kvalitetu života u gradu", rekao je danas na konferenciji za novinare u Slavonskome Brodu glasnogovornik PU-a Franjo Galić.

Akcija će se provoditi u suradnji s gradovima Slavonskim Brodom i Novom Gradiškom te nevladinim udrugama.

Za promidžbu akcije "Više građanske hrabrosti i solidarnosti" tiskano je oko 80 tisuća letaka. Uz upute kako mogu pomoći, letcima se građani pozivaju da pomažu ljudima koji su u nevolji ili im se prijeti. Za iskazanu građansku hrabrost policija je predvidjela nagrade u obliku javnih pohvala ili priznanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙