FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska policija zatražila izvješće o izgredima hrvatskih navijača na Malti

ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Hrvatska policija zatražila je večerasod malteške policije da putem Interpola dostavi iscrpno izvješće oizgredima hrvatskih navijača nakon nogometne utakmice u La Valleti teo izgrednicima koje su identificirali, doznaje se večeras u MUP-u.
ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Hrvatska policija zatražila je večeras od malteške policije da putem Interpola dostavi iscrpno izvješće o izgredima hrvatskih navijača nakon nogometne utakmice u La Valleti te o izgrednicima koje su identificirali, doznaje se večeras u MUP-u.

"Ravnatelj policije Ivica Franić je putem Interpola svom kolegi ravnatelju malteške policije izrazio žaljenje zbog nereda i divljanja koje su prije, za vrijeme i nakon utakmice Malta - Hrvatska izazvali hrvatski navijači", izjavio je Hini glasnogovornik hrvatskog Ministarstva unutarnjih poslova Zlatko Mehun te dodao da je Franić malteškom kolegi ponudio i pomoć hrvatske policije u rješavanju svih pitanja vezanih uz izgred hrvatskih navijača na Malti.

Nezadovoljni igrom hrvatske reprezentacije koja je odigrala neodlučan susret s Maltom, dio hrvatskih navijača potpuno je podivljao i počeo je trgati sjedalice i bacati ih, prema središnjem dijelu zapadne tribine na kojem su se nalazili domaći navijači, ali i dio uglednika u VIP loži. Policija je pokušala zaustaviti divljanje gostujućih navijača nakon čega je nastao još veći nered. Nakon dvadesetak minuta divljanja situacija se napokon smirila. Zapadna tribina stadiona Ta' Qali je devastirana, a nekoliko je osoba ozlijeđeno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙