FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska akademska udruga najavila program nove akademske godine

SPLIT,3. listopada 2005.(Hina) - Čelnik splitske "Hrvatske akademskeudruge - Glas za čovjeka" don Ivan Grubišić najavio je danas niznovina u programu udruge tijekom nove akademske godine, ali i nastavakredovitog održavanja tribina "Suvremeno društvo i duhovnost".
SPLIT,3. listopada 2005.(Hina) - Čelnik splitske "Hrvatske akademske udruge - Glas za čovjeka" don Ivan Grubišić najavio je danas niz novina u programu udruge tijekom nove akademske godine, ali i nastavak redovitog održavanja tribina "Suvremeno društvo i duhovnost".

Don Ivan Grubišić izvijestio je i kako je u tijeku dogovor o datumu tijekom sljedećeg mjeseca kada bi bivšem češkom predsjedniku i velikom intelektualcu Vaclavu Havelu trebala biti uručena nagrada "Hrvatske akademske udruge" - "Osoba dijaloga - osoba godine".

Tribine se održavaju svakog utorka u tvrđavi Gripe, a svakog drugog četvrtka "Hrvatska akademska udruga" priređivat će i predstavljanja znanstvenih knjiga, okrugle stolove te predavanja o graničnim pitanjima vjere i znanosti, evolucije, bioetike i drugim aktualnim pitanjima suvremene civilizacije.

Najavljeno je predstavljanje novih izdanja udruge - šesti broj časopisa "Dijalozi", knjige "Genetski modificirani mozak", autorice Mirjane Nazor, i peti nastavak knjige "Čovjek nadasve" don Ivana Grubišića.

Od novina u ovoj akademskoj godini najavljeno je uvođenje predbračnog savjetovališta, u radu kojeg će sudjelovati sociolozi, psiholozi, pedagozi, liječnici i svećenici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙