FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najavljena konferencija korisnika Oracle rješenja

ZAGREB, 27. rujna 2005. (Hina) - Hrvatska udruga Oracle korisnika(HrOUG) najavila je danas da će od 18. do 22. listopada u Umaguodržati svoju 10. konferenciju na kojoj očekuju oko 600 sudionikakojima će biti predstavljene teme o Oracelovim softverskim rješenjima,a raspravljat će se i o problemima sa kojima se susreću korisnici.
ZAGREB, 27. rujna 2005. (Hina) - Hrvatska udruga Oracle korisnika (HrOUG) najavila je danas da će od 18. do 22. listopada u Umagu održati svoju 10. konferenciju na kojoj očekuju oko 600 sudionika kojima će biti predstavljene teme o Oracelovim softverskim rješenjima, a raspravljat će se i o problemima sa kojima se susreću korisnici.

Predsjednik HrOUG-a Davor Ranković kazao je da je udruga osnovana prije 10 godina s ciljem prikupljanja problema sa kojima se korisnici susreću u radu sa Oracelovim softverskim proizvodima i prenošenjem tih informacija tvrtki Oracle. Naglasio je da je to jedina IT konferencija u Hrvatskoj iza koje ne stoji velika svjetska korporacija, već sama udruga određuje teme i otvoreno govori o problemima s kojima se susreće u svom radu.

Predavanja su svrstana u osam tematskih cjelina, a bit će riječi o IT rješenjima u financijskom sektoru, u okviru kojeg će se posebno obraditi problematiku Basela II, kao i o IT rješenjima u turističkoj djelatnosti.

Tvrtka Oracle Hrvatska zajedno s HrOUG-om predstavit će katalog svojih rješenja u 2005. u kojem Oracle partneri iz Hrvatske prezentiraju vlastita aplikativna rješenja u Oracle okruženju.

Na konferenciji će biti predstavljena i nova porodica Oracle proizvoda nazvana Oracle Fussion MIddleware. Direktor Oracle Hrvatska Marin Tadić kazao je da je riječ o fuziji svih aplikacija od tvrtki koje je nedavno kupio Oracle. Dodao je da je Hrvatska uvršena među 10 zemalja u Europi u kojoj će biti prikazana ta rješenja.

HrOUG okuplja 110 članova tvrtki, od kojih su 35 partneri Oracle.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙