FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Nerazjašnjeno ranjavanje završilo tragično

ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Pod još nerazjašnjenim okolnostimadanas iza podneva na Trećem Kozari putu u Zagrebu ustrijeljen je40-godišnji muškarac koji je ubrzo umro u bolnici Merkur, doznaje se uzagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Pod još nerazjašnjenim okolnostima danas iza podneva na Trećem Kozari putu u Zagrebu ustrijeljen je 40-godišnji muškarac koji je ubrzo umro u bolnici Merkur, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Na mjestu događaja doznaje se da je preminuli muškarac Šerif Hrustić. Za sada nije poznato kako je došlo do tragičnog događaja, odnosno je li riječ o ubojstvu, samoubojstvu ili samoranjavanju s kobnim posljedicama.

Uz policijsku ekipu za očevid na mjestu događaja su i pripadnici interventne policije u zaštitnim prslucima, a policijska traka ne dozvoljava pristup automobilu "zastava 101" pored kojega je na tlu automatska puška.

Muškarac je ustrijeljen na Trećem Kozari putu, 4. odvojak, a dojavu o tome policija je dobila iza 13,30 sati, doznaje se u Odjelu za odnose s javnošću zagrebačke policije u kojemu nisu imali detaljnijih podataka o ranjavanju.

Prema ranijem pisanju tiska, Šerif Hrustić je 1998. ubio 14-godišnjeg dječaka koji mu je pokušao provaliti u automobil. Četiri godine kasnije Hrustić je priznao ubojstvo te je protiv njega pokrenut sudski postupak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙