FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Hrvatskoj sabora V. Šeks najoštrije osudio teroristički čin u britanskom Veleposlanstvu

ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik hrvatskog sabora VladimirŠeks najoštrije je osudio današnji barbarski, teroristički čin ubritanskom Veleposlanstvu kada je u eksploziji lakše stradao djelatnikveleposlanstva.
ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik hrvatskog sabora Vladimir Šeks najoštrije je osudio današnji barbarski, teroristički čin u britanskom Veleposlanstvu kada je u eksploziji lakše stradao djelatnik veleposlanstva.

U pisanoj izjavi u ime Hrvatskog sabora i svoje osobno Vladimir Šeks poručio je da će Hrvatska nastaviti i nadalje, odlučno i beskompromisno, zajedno sa svim demokratskim zemljama svijeta, braniti i čuvati vrijednosti i tekovine civiliziranog svijeta od terorizma i zločina.

"Jutrošnja eksplozija u britanskom veleposlanstvu u središtu Zagreba i ranjavanje nedužnog službenika veleposlanstva, još je jedan u nizu dokaza u posljednje vrijme, da su teroristički zločinci ponovo na svom krvavom pohodu", navodi predsjednik hrvatskog parlamenta i dodaje da taj teroristički čin u srcu Zagreba, vrlo jasno upozorava i upućuje na spoznaju da teroristički zločinci ne biraju niti mjesto niti vrijeme za ostvarenje svojih monstruoznih ciljeva.

"Ovo je nedjelo potvrda da je terorizam danas najveća globalna prijetnja i opasnost današnjem čovječanstvu, civiliziranom svijetu, miru i demokraciji. Od mjerodavnih institucija i organa RH očekujem brzu i učinkovitu istragu, otkrivanje počinitelja i njihovo privođenje pred 'lice pravde'", navodi u izjavi predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙