FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

WASHINGTON - Dvojnik Micka Jaggera, tek nešto deblji i mlađi od originala, uživao je u kraljevskom tretmanu u jednom noćnom lokalu New Yorka čiji su vlasnici tek kasnije otkrili zabunu, naveo je izvor diskoteke. Osim besplatnih pića, lažni pjevač se zaključao s tri žene u toalet diskoteke Spirit na Manahttanu, piše New York Post. Dvojnik je stigao u subotu navečer u klub i rekao da je privatnim zrakoplovom doletio nakon koncerta u Ohiu. U diskoteci su mu odmah osigurali VIP tretman, ponudili besplatna pića i čuvara. Glasnogovornik Micka Jaggera izjavio je da on te večeri nije bio u New Yorku.

LONDON - Glumac koji je u jednoj glazbenoj komediji u Londonu glumio Franka Sinatru povjerio je u srijedu da se osjećao prilično posramljenim kada ga je za volanom u pijanom stanju uhitio policajac Dean Martin. Stephen Triffitt, koji je glumio Franka Sinatru u filmu "Rat Pack uživo iz Las Vegasa", objasnio je da nije bio nimalo ponosan unatoč ironiji situacije. "Nismo mogli vjerovati kada nam je policajac Dean Martin rekao da je uhitio Franka Sinatru", povjerio je jedan policajac britanskom listu The Sun.

HAMBURG - Brojni redoviti posjetitelji teretana u Njemačkoj ovisni su o drogama kao što je marihuana, kokain i efedrin, pokazalo je istraživanje časopisa Focus objavljeno u četvrtak. Rezultati dviju studija predstavljeni su na nedavnom Kongresu sportske medicine u Hamburgu i pokazuju kako brojni ovisnici o fitnesu uzimaju ne samo dodatke za jačanje mišića, nego i različite vrste droga. U jednoj od studija, 29,5 ispitanika priznalo je da uzima supstance koje su na listi zabranjenih sredstava Svjetske agencije protiv dopinga. Istraživanje je također pokazalo da je iskustva s konzumiranjem droga imalo dvostruko više muškaraca nego žena - 35,2 prema 17,6 posto. Prema drugoj studiji koju je provelo Sveučilište Tuebingen, 41,1 posto ispitanih aktivnih sportaša imalo je veća ili manja iskustva s teškim drogama.

NAHAL - Izraelka koja se uskoro planira udati posjetila je u srijedu izraelske vojnike na artiljerijskom položaju blizu Gaze i zamolila ih da ne pucaju tijekom njezina vjenčanja. "Samo sam ih došla zamoliti da ne otvaraju vatru do kraja vjenčanja kako se gosti ne bi preplašili", izjavila je Reut Onwald (23) iz mjesta Moshav Alumim na granici između Izraela i pojasa Gaze. "Možda upali", dodala je. Ranije u srijedu izraelski su vojnici ispalili nekoliko granata na pojas Gaze u sklopu petodnevne ofenzive protiv palestisnkih militanata.

SYDNEY - Žene koje se upuste u vezu s kolegom s posla nikako ne mogu dobiti: bez obzira na to je li muškarac oženjen ili ne, ta će veza gotovo uvijek uništiti ženinu karijeru, tvrdi australski sociolog Geoff Carter koji je proveo istraživanje o uredskim vezama. Njegovo je istraživanje pokazalo da više od polovice žena u uredskim vezama završi jako loše, odnosno napusti posao. "Većina misli: trebala je znati - što je uopće očekivala od frajera", pojašnjava Carter, profesor na sveučilištu Griffith. Nakon razgovora s 400 šefova zaprepastilo ga je otkriće da ih je polovica imala izvanbračnu vezu s osobom s posla. "Za žene takve veze obično završe suzama. Njih se jednostavno otjera s posla", upozorio je Carter. Takve se veze gotovo uvijek otkriju, nakon čega uprava vrši pritisak na "protagoniste", ali gotovo uvijek žena "nastrada".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙