FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podravka i Mercator potpisali ugovor o kupnji nekretnine Podravke

ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Poslovodstva Podravke i Mercatorapotpisala su danas ugovor o kupnji Podravkine nekretnine u Domagojevojulici u Koprivnici, tzv. "ekonomije", objavili su iz Podravke.
ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Poslovodstva Podravke i Mercatora potpisala su danas ugovor o kupnji Podravkine nekretnine u Domagojevoj ulici u Koprivnici, tzv. "ekonomije", objavili su iz Podravke.

Na tom prostoru Mercator-H će izgraditi trgovački centar površine veće od 4.000 četvornih metara, a otvorenje centra planirano je za drugu polovicu 2006. godine.

Podravka je, kako se navodi u priopćenju, odlučila prodati "ekonomiju" s ciljem efikasnijeg upravljanja vlastitom imovinom, što je još jedna u nizu aktivnosti koje tvrtka provodi u restrukturiranju bilance i boljem korištenju svoje imovine.

Podravka, kako su pojasnili, ima dosta nekretnina u Koprivnici, ali i drugim gradovima, koje nisu usmjerene na tzv. core business.

Radnici koji su dosad radili na "ekonomiji", njih 22 u maloprodaji, te 10 u prodajnoj logistici, ostaju u Podravki i bit će preraspoređeni na druge lokacije ili radna mjesta unutar Podravke.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙