FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NO TLM sutra odlučuje o raskidu ugovora s Viator&Vektorom

ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Nadzorni odbor (NO) Tvornice lakihmetala (TLM) na sutrašnjoj bi sjednici trebao odlučiti o sporazumnomraskidu dvaju ugovora sklopljenih sa tvrtkom Viator&Vektor o kupovininekretnina i vozila tranportne jedinice TLM-a te o trogodišnjojposlovnoj suradnji u prijevozničkoj djelatnosti za TLM, rekao je danaspredsjednik NO TLM-a i pomoćnik ministra gospodarstva Petar Tolić.
ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Nadzorni odbor (NO) Tvornice lakih metala (TLM) na sutrašnjoj bi sjednici trebao odlučiti o sporazumnom raskidu dvaju ugovora sklopljenih sa tvrtkom Viator&Vektor o kupovini nekretnina i vozila tranportne jedinice TLM-a te o trogodišnjoj poslovnoj suradnji u prijevozničkoj djelatnosti za TLM, rekao je danas predsjednik NO TLM-a i pomoćnik ministra gospodarstva Petar Tolić.

Tolić je u izjavi za Hinu kazao da će na sutrašnjoj sjednici Nadzornog odbora TLM-a biti predložen sporazumni raskid ugovora o kupovini transportne jedinice TLM-a, te ugovora o poslovnoj suradnji TLM-a i Viator&Vektora.

Dodao je da su jučer s predstavnicima te tvrtke održali sastanak na kojem su ih izvijestili u kojem će smjeru ići rješavanje slučaja prodaje transportnog dijela TLM-a.

Ti su ugovori sklopljen sredinom kolovoza, a prodaja transportnog dijela TLM-a za 1,6 milijuna kuna zagrebačkoj tvrtki Viator&Vektor, koja je dio slovenske istoimene tvrtke, kao i sklapanje ugovora o poslovnoj suradnji, izazvali su prosvjede i blokadu TLM-a od strane dalmatinskih prijevoznika koji su tvrdili da im je time ugrožena egzistencija.

Na pitanje o eventualnim obvezama TLM-a prema Viator&Vektoru, ako se sutra raskinu ugovori, Tolić je kazao da će im vjerovatno morati vratiti uplaćenih 1,6 milijuna kuna i nadoknaditi troškove osoblja angažiranih oko sklapanja tih ugovora.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙