FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podravka i Vegafruit potpisali ugovor o suradnji

ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Prehrambena industrija Podravka ibosansko-hercegovačka tvrtka koja se bavi proizvodnjom i preradom voćai povrća te proizvodnjom sokova Vegafruit potpisale su danas ugovor osuradnji na području prerade, distribucije i izvoznog plasmana voća ipovrća, objavili su iz Podravke.
ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Prehrambena industrija Podravka i bosansko-hercegovačka tvrtka koja se bavi proizvodnjom i preradom voća i povrća te proizvodnjom sokova Vegafruit potpisale su danas ugovor o suradnji na području prerade, distribucije i izvoznog plasmana voća i povrća, objavili su iz Podravke.

Riječ je o većoj količini prerađevina koje će prema visokim tehnološkim standardima i pod markom Podravka, biti proizvedeni i pakirani u Vegafruitovim proizvodnim pogonima i distribuirani na tržištu izvan Bosne i Hercegovine.

Podravka je inače već ranije pokrenula proizvodnju konzervi hašea na Sokocu, pored Sarajeva i distribuciju Agrokomercovih proizvoda.

Na taj način, navode iz koprivničke kompanije, Podravka se svrstala u red najznačajnih partnera bosansko-hercegovačkoj prehrambenoj industriji budući da će brandovi Podravke biti direktno proizvedeni u Bosni i Hercegovini.

Suradnja sa Vegafruitom, mesnom industrijom Čolović na Sokocu te Agrokomercom iz Velike Kladuše, Podravki osigurava perspektivu na tržištu Bosne i Hercegovine i važnu sirovinsku bazu, istaknuli su u Podravki.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙