FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podravka prodaje nekretninu "Ekonomija" Mercatoru

KOPRIVNICA/ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Prehrambena tvrtkaPodravka slovenskom će trgovačkom lancu Mercator prodati svojunekretninu u Koprivnici, tzv. Ekonomiju, a ugovor o tomu bit ćepotpisan za otprilike mjesec dana, navodi se u priopćenju Podravkekoje prenosi Zagrebačka burza.
KOPRIVNICA/ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Prehrambena tvrtka Podravka slovenskom će trgovačkom lancu Mercator prodati svoju nekretninu u Koprivnici, tzv. Ekonomiju, a ugovor o tomu bit će potpisan za otprilike mjesec dana, navodi se u priopćenju Podravke koje prenosi Zagrebačka burza.

Odluka o prodaji "Ekonomije" samo je jedna u nizu aktivnosti koje kompanija provodi u restrukturiranju bilance i što boljem korištenju svoje imovine, ističu iz Podravke.

Naime, u Podravki su ocijenili kako imaju dosta nekretnina u Koprivnici, ali i drugim gradovima, koje nisu usmjerene na tzv. core business i ne oplođuju kapital.

Prodaja "Ekonomije", kako objašnjavaju, ne znači da odustaju od maloprodaje, budući preostala tri Podravkina prodajna mjesta nastavljaju normalno raditi.

Radnici koji su dosad radili na "Ekonomiji", njih 22 u maloprodaji, te 9 u prodajnoj logistici, ostaju u Podravki i bit će preraspoređeni na druge lokacije ili radna mjesta unutar Podravke, navodi se u priopćenju.

Dodaje se da je Podravka u Koprivnici unajmila Bilokalnikov diskont, te upravnu zgradu Bilokalnik Drva i tamo će biti preseljeni neki uredi i radnici.

(Hina) xtp ybn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙