FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TLM izvijestio Viator&Vektor o prijedlogu za raskid ugovora

ZAGREB, 13. rujna 2005. (Hina) - Predstavnici Upravnog odbora šibenskeTvornice lakih metala (TLM) službeno su danas na sastanku uMinistarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva izvijestili Upravupoduzeća Viator&Vektor Zagreb o odluci Nadzornog odbora (NO) TLM-a dase Viator&Vektoru predloži sporazumni raskid ugovora o kupovininekretnina i vozila transportne jedinice TLM-a te ugovora o poslovnojsuradnji u prijevozničkoj djelatnosti.
ZAGREB, 13. rujna 2005. (Hina) - Predstavnici Upravnog odbora šibenske Tvornice lakih metala (TLM) službeno su danas na sastanku u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva izvijestili Upravu poduzeća Viator&Vektor Zagreb o odluci Nadzornog odbora (NO) TLM-a da se Viator&Vektoru predloži sporazumni raskid ugovora o kupovini nekretnina i vozila transportne jedinice TLM-a te ugovora o poslovnoj suradnji u prijevozničkoj djelatnosti.

TLM-ov prijedlog, rekao je nakon sastanka predsjednik Uprave Viator&Vektora Zagreb Ivica Vidaković, bit će dostavljen Nadzornom odboru slovenske grupacije Viator&Vektor, koji će odlučiti hoće li ili neće biti prihvaćen.

Naše je stajalište da nema ekonomskih i pravnih razloga zbog kojih ugovori ne bi bili važeći, kazao je Vidaković, dodajući da njegova tvrtka inzistira na tome da se ugovori poštuju.

Nadzorni odbor TLM-a prošli je tjedan odlučio da se sporazumno raskinu ugovori sa Viator&Vektorom o kupovini nekretnina i vozila transportne jedinice TLM-a te o trogodišnjoj poslovnoj suradnji u prijevozničkoj djelatnosti.

Istodobno je dao nalog Upravnom odboru TLM-a da s tvrtkom Viator&Vektor Zagreb sporazumno raskine ta dva ugovora.

Ugovori su sklopljeni sredinom kolovoza ove godine, a prodaja transportnog dijela TLM-a za 1,6 milijuna kuna zagrebačkoj tvrtki Viator&Vektor, koja je dio slovenske istoimene tvrtke, kao i sklapanje ugovora o poslovnoj suradnji, izazvali su reakciju dalmatinskih prijevoznika koji su svojim vozilima blokirali prilaze TLM-u, tvrdeći da im je ugovorima TLM-a s Viator&Vektorom ugrožena egzistencija.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙