FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Ruđer" i "Podravka" dogovorili znanstvenu i stručnu suradnju

ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Najveća hrvatskaznanstveno-istraživačka ustanova, zagrebački Institut Ruđer Bošković ijedna od vodećih regionalnih prehrambenih tvrtki koprivnička Podravkadanas su u Zagrebu potpisali sporazum o znanstvenoj i stručnojsuradnji.
ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Najveća hrvatska znanstveno-istraživačka ustanova, zagrebački Institut Ruđer Bošković i jedna od vodećih regionalnih prehrambenih tvrtki koprivnička Podravka danas su u Zagrebu potpisali sporazum o znanstvenoj i stručnoj suradnji.

Tim dokumentom Podravka i "Ruđer", kako je priopćeno, pozivaju na razvoj suradnje na zajedničkim projektima, posebno u onom dijelu gdje se njihove aktivnosti i interesi preklapaju. Također se namjerava povezati znanstvenike i stručnjake iz privrede te time pospješiti aktivno uključivanje hrvatske znanstvene zajednice u snaženje hrvatskog gospodarstva i razvoj na znanju utemeljenih proizvoda.

Budući da je zamišljen kao dugoročan strateški dokument, sporazum je sklopljen na neograničeno vrijeme.

Za uspješno ostvarivanje tog hrvatskog znanstveno-gospodarskog poduhvata bit će zaduženo zajedničko povjerenstvo koje će planirati, koordinirati i ocjenjivati sve pokrenute aktivnosti.

Ugovor su potpisali Darko Marinac, predsjednik Uprave Podravke i Mladen Žinić, ravnatelj Instituta "Ruđer Bošković".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙