FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Komemoracija za poginule branitelje u Kusonjama

ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministricaobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosorsudjelovala je danas u Kusonjama na komemoraciji za poginule hrvatskebranitelje iz Domovinskog rata.
ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sudjelovala je danas u Kusonjama na komemoraciji za poginule hrvatske branitelje iz Domovinskog rata.

Ispred spomen-obilježja kod Kapelice Male Gospe potpredsjednica Vlade položila je vijenac i zapalila svijeću, a potom nazočila misi zadušnici za 23 poginula hrvatska branitelja u Kusonjama.

Izražavajući sućut nazočnim članovima obitelji poginulih branitelja kazala je da je Domovinski rat bio pravedan, obrambeni i osloboditeljski. Nikome nećemo dopustiti da revidira tu istinu, poručila je.

Podsjećajući kako se ne smiju zaboraviti ni žrtve iz dosad otkrivene 141 masovne grobnice, a što ponajviše svjedoči o dimenzijama zločina, i ovim putem pozvala je sve na zajedničku borbu protiv zaborava istine o Domovinskom ratu. Također je poručila kako i daljnja skrb za hrvatske branitelje i njihove obitelji moraju biti briga svih.

Potpredsjednica Kosor položila je vijenac i zapalila svijeću i ispred spomen-obilježja mjesta masovne grobnice u Kusonjama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙