FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U eksploziji u Gazi poginulo najmanje četvoro Palestinaca

GAZA, 5. rujna 2005. (Hina/DPA/Reuters) - Najmanje četvoro Palestinacapoginulo je, a 25 ranjeno u ponedjeljak navečer u eksploziji koja jeuništila kuću u istočnom dijelu Gaze, izjavili su svjedoci i izvori izpalestinskih snaga sigurnosti.
GAZA, 5. rujna 2005. (Hina/DPA/Reuters) - Najmanje četvoro Palestinaca poginulo je, a 25 ranjeno u ponedjeljak navečer u eksploziji koja je uništila kuću u istočnom dijelu Gaze, izjavili su svjedoci i izvori iz palestinskih snaga sigurnosti.

Palestinski liječnici izjavili su da je među četvoro poginulih bila i jedna žena, te da je u eksploziji, čiji je uzrok nepoznat, ranjeno još 25 stanovnika.

Svjedoci kažu da je nakon eksplozije nestalo struje te da su u eksploziji teško oštećene tri susjedne zgrade.

Eksplozija se dogodila u četvrti poznatoj kao uporištu islamskih militantnih skupina. Izvori iz palestinskih snaga sigurnosti rekli su da su u jednoj od kuća pogođenih eksplozijom živjeli militanti Hamasa.

Na mjesto eksplozije koja se čula u cijeloj Gazi odmah su prispjele medicinske i vatrogasne ekipe, a u izvlačenje žrtava pomogli su i deseci stanovnika tog dijela grada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙