FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Branitelj i dalje u teškom stanju

ZAGREB, 29. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatski branitelj koji se unedjelju polio benzinom u svom automobilu i pred očima policajacazapalio u mjestu Lepavina pored Koprivnice, premješten je izkoprivničke bolnice u zagrebačku Kliniku za traumatologiju, a stanjemu je i dalje teško.
ZAGREB, 29. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatski branitelj koji se u nedjelju polio benzinom u svom automobilu i pred očima policajaca zapalio u mjestu Lepavina pored Koprivnice, premješten je iz koprivničke bolnice u zagrebačku Kliniku za traumatologiju, a stanje mu je i dalje teško.

Kako se doznaje od doktora Domagoja Rabića s odjela za opekotine zagrebačke Klinike za traumatologiju, opečeno mu je oko 75 posto kože s opekotinama drugog i trećeg stupnja.

Hrvatski branitelj S.C., star 35 godina, koji boluje od postraumtatskog stresnog poremećaja, u nedjelju se u svom autu zapalio pred policijskom ophodnjom. Na automobilu je imao istaknutu hrvatsku zastavu.

Po neslužbenim izvorima koje su prenijeli mediji, navodi se da je na taj način prosvjedovao zbog gostovanja pjevača iz Srbije.

Nakon što se polio benzinom i zapalio, spasio ga je policajac koji je i sam lakše opečen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙