FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Udruge branitelja i HVIDR-e položile vijence na Mirogoju i Medvednici

ZAGREB, 5. kolovoza 2005. (Hina) - U povodu Dana pobjede i domovinskezahvalnosti te 10. obljetnice vojno-redarstvene akcije "Oluja"Zajednica udruga HVIDR-a Grada Zagreba i druge braniteljske udrugepoložile su danas vijence i zapalile svijeće kod Križa poginulimbraniteljima na zagrebačkom Mirogoju te na Oltaru domovine na Medvedgradu.
ZAGREB, 5. kolovoza 2005. (Hina) - U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te 10. obljetnice vojno-redarstvene akcije "Oluja" Zajednica udruga HVIDR-a Grada Zagreba i druge braniteljske udruge položile su danas vijence i zapalile svijeće kod Križa poginulim braniteljima na zagrebačkom Mirogoju te na Oltaru domovine na Medvedgradu.

U izaslanstvu su bili predstavnici zagrebačkih udruga HVIDR-a, Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata "Podravka", Udruge dragovoljaca Domovinskog rata "Štraseri", Nezavisni dragovoljci hrvatski i Udruga branitelja INA-Naftaplin.

Minutom šutnje odali su počast svim poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima, te zahvalili njima i njihovim obiteljima za najviši doprinos u Domovinskom ratu.

Predsjednik Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata "Podravka" Mladen Pavković kazao je kako se na današnji dan posebno treba prisjetiti i branitelja koji su digli ruku na sebe, te je upozorio da se današnje, važne obljetnice ljudi slabo prisjećaju, osim onih koji su najviše podnijeli teret stvaranje hrvatske države.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙