FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Gospiću položeni vijenci

GOSPIĆ, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Povodom obilježavanja Dana pobjede idomovinske zahvalnosti i 10. obljetnice vojno-redarstvene akcije Olujau Gospiću su jutros izaslanstva Ličko-senjske županije na čelu sažupanom Milanom Jurkovićem, grada Gospića, Ministarstva obitelji,branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Udruga iz Domovinskograta, HV-a i policije položila vijence i zapalila svijeće kod Spomenkriža i odala počast svim poginulim hrvatskim braniteljima u akcijiOluja.
GOSPIĆ, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i 10. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja u Gospiću su jutros izaslanstva Ličko-senjske županije na čelu sa županom Milanom Jurkovićem, grada Gospića, Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Udruga iz Domovinskog rata, HV-a i policije položila vijence i zapalila svijeće kod Spomen križa i odala počast svim poginulim hrvatskim braniteljima u akciji Oluja.

Misi zahvalnici za poginule branitelje u gospićkoj katedrali bili su nazočni i svećenici i branitelji s otoka Raba, koji su u sklopu akcije Oluja bili na ličkoj bojišnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙