FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovarsko poglavarstvo darovalo braniteljima stanove kojima se trenutačno koriste

VUKOVAR, 3. kolovoza 2005. (Hina) - Poglavarstvo grada Vukovaradonijelo je danas odluku o darovanju gradskih stanova i kućabraniteljima i članovima obitelji poginulih i nestalih hrvatskihbranitelja koji u njima trenutačno žive.
VUKOVAR, 3. kolovoza 2005. (Hina) - Poglavarstvo grada Vukovara donijelo je danas odluku o darovanju gradskih stanova i kuća braniteljima i članovima obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja koji u njima trenutačno žive.

Odluka se temelji na nedavno donesenoj vladinoj Uredbi o darovanju državnih stanova i kuća braniteljima i članovima stradalničkih obitelji na području posebne državne skrbi.

Kako se još uvijek ne zna točan broj branitelja i članova stradalničkih obitelji koji žive u gradskim stanovima i kućama u Vukovaru, uskoro će se krenuti s izradom popisa branitelja koji se koriste gradskim stanovima i kućama.

Uvjet da u stalno vlasništvo dobiju gradski stan ili kuću je da su evidentirani kao korisnici tih stanova i kuća te da u svom vlasništvu nemaju drugih nekretnina na području Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙