FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: Položeni vijenci i cvijeće u spomen na poginule branitelje

RIJEKA,4. kolovoza 2005.(Hina) - U povodu Dana pobjede i domovinskezahvalnosti predstavnici riječke gradske uprave, Primorsko-goranskežupanije i Policijske uprave primorsko-goranske odali su počastpoginulim braniteljima i položili cvijeće na njihovaspomen-obilježja.
RIJEKA,4. kolovoza 2005.(Hina) - U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti predstavnici riječke gradske uprave, Primorsko-goranske županije i Policijske uprave primorsko-goranske odali su počast poginulim braniteljima i položili cvijeće na njihova spomen-obilježja.

Izaslanstvo grada Rijeke položilo je vijence na spomen-obilježja u Aleji poginulih branitelja Domovinskog rata na središnjem gradskom groblju Drenova, na Mostu hrvatskih branitelja Domovinskog rata i na spomen-obilježje na groblju Trsat.

Predstavnici županijske uprave položili su vijence pred križem u Aleji hrvatskih branitelja na groblju Drenova, u spomen na poginule branitelje iz Rijeke i iz cijele županije.

Djelatnici Policijske uprave primorsko-goranske položili su cvijeće ispred spomen-ploče za 13 djelatnika te policijske uprave koji su poginuli u obrani suvereniteta Republike Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙