FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Maistra ostvarila neto dobit od 30,1 milijun kuna

ZAGREB/ROVINJ, 21. srpnja 2005. (Hina) - Hotelska tvrtka Maistra,nastala u ožujku ove godine spajanjem rovinjskog Jadran-turista teAnite iz Vrsara, ostvarila je do kraja lipnja ove godine ukupan prihodu iznosu od 127 milijuna kuna te neto dobit u iznosu 30,1 milijunkuna, objavili su danas iz Adris grupe, čija je Maistra članica.
ZAGREB/ROVINJ, 21. srpnja 2005. (Hina) - Hotelska tvrtka Maistra, nastala u ožujku ove godine spajanjem rovinjskog Jadran-turista te Anite iz Vrsara, ostvarila je do kraja lipnja ove godine ukupan prihod u iznosu od 127 milijuna kuna te neto dobit u iznosu 30,1 milijun kuna, objavili su danas iz Adris grupe, čija je Maistra članica.

Rezultati poslovanja odnose se na razdoblje od osnivanja tvrtke do kraja lipnja ove godine, zbog čega nije moguća usporedivost s prethodnim izvještajnim razdobljem, napominju iz Adris grupe.

Navode i kako je booking u hotelima Maistre bolji za 12 posto od prošlogodišnjeg, što upućuje na razmjerno dobru turističku sezonu.

Ujedno podsjećaju da će društvo Maistra u ovoj godini investirati oko 300 milijuna kuna, a do 2009. ukupno 2,1 milijardu kuna, s ciljem uvođenja novih proizvoda i repozicioniranja postojećih proizvoda.

Tvornica duhana Rovinj, danas Adris grupa, kupila je Jadran-turist i Anitu 2001. godine, a početkom ove godine spajanjem tih dviju hotelskih kuća nastala je nova kompanija Maistra, koja trenutno upravlja turističkim portfeljem od devet hotela, sedam naselja i šest kampova, što predstavlja ukupnu mogućnost smještaja od preko 34.000 gostiju dnevno.

Istodobno su započete i pripreme Strateškog plana razvoja, kao i projekti izgradnje i obnove turističkih kompleksa, te će u narednih pet godina Maistra razvijati vlastite brandove za različite tipove i segmente turističkih proizvoda s ciljem podizanja kvalitete usluga i standarda, navode iz Adris grupe.

(Hina) xrub yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙