FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Jolly JBS" uložit će 25 milijuna kuna u vodičke hotele

ŠIBENIK, 20. srpnja 2005. (Hina) - Tvrtka "Jolly JBS", koja je odHrvatskog fonda za privatizaciju za 30 milijuna kuna kupila većinskipaket od 62 posto dionica hotelskog poduzeća "Vodičanka" u Vodicama,planira uložiti još 25 milijuna kuna za proširenje kapaciteta ipodizanje kvalitete usluga, te uz sadašnje do kraja godine zaposlitijoš 30 novih radnika, kazao je na tiskovnoj konferenciji vlasniktvrtke Josip Stojanović.
ŠIBENIK, 20. srpnja 2005. (Hina) - Tvrtka "Jolly JBS", koja je od Hrvatskog fonda za privatizaciju za 30 milijuna kuna kupila većinski paket od 62 posto dionica hotelskog poduzeća "Vodičanka" u Vodicama, planira uložiti još 25 milijuna kuna za proširenje kapaciteta i podizanje kvalitete usluga, te uz sadašnje do kraja godine zaposliti još 30 novih radnika, kazao je na tiskovnoj konferenciji vlasnik tvrtke Josip Stojanović.

Ugovor o prodaji trebao bi biti potpisan do kraja rujna, a po Stojanovićevim riječima kupnja "Vodičanke" dio je strateškog plana tvrtke "Jolly JBS", koja se dosad bavila isključivo trgovinom, na proširenje djelatnosti na turizam i ugostiteljstvo.

"Za oba hotela, 'Puntu' i 'Olympiu', koji sada imaju tri zvjezdice, namjeravamo podići kategorizaciju, a ulagat ćemo i u uređenje okoliša, posebno plaža, koje svojim izgledom danas ne odgovaraju izgledu turističkog mjesta kao što su Vodice. Za sve što planiramo napraviti, trebat će nam još barem stotinu novih radnika", kazao je Stojanović.

Dodao je kako će "Vodičanka" biti plaćena gotovinom te da iza njega, unatoč različitim špekulacijama, ne stoji "nitko osim njegovog menadžmenta i jamstva Hypo banke".

Na novinarsko pitanje zna li da su svi objekti "Vodičanke" opterećeni hipotekama Jadranske banke, Stojanović je odgovorio da je "Jolly" preuzeo obvezu plaćanja svih dugova, te da "hipoteke nisu problem".

Pohvalio je sadašnju upravu poduzeća, koja je u posljednje tri godine dug od 200 milijuna kuna smanjila na 96 milijun.

"Vodičanka" je nakon "Autoremonta" druga tvrtka u Vodicama koja je postala vlasništvo drniškog poduzeća "Jolly", koje trenutačno zapošljava 389 radnika, a u ovoj godini planira ukupno prihod od 350 milijuna kuna.

(Hina) xzpod yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙