FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vatrogasna olimpijada u Varaždinu

VARAŽDIN, 13. srpnja 2005. (Hina) - U Varaždinu u nedjelju počinjeMeđunarodno vatrogasno natjecanje i XV. Međunarodno natjecanjevatrogasne mladeži - Vatrogasna olimpijada na kojoj će se okupiti okotri tisuće sudionika iz 32 zemlje.
VARAŽDIN, 13. srpnja 2005. (Hina) - U Varaždinu u nedjelju počinje Međunarodno vatrogasno natjecanje i XV. Međunarodno natjecanje vatrogasne mladeži - Vatrogasna olimpijada na kojoj će se okupiti oko tri tisuće sudionika iz 32 zemlje.

Svečano otvorenje bit će u srijedu navečer 20. srpnja na varaždinskom stadionu na kojem će se odvijati i najveći dio natjecanja.

Manifestaciju će otvoriti Walter Egger, predsjednik CTIF- a- Međunarodnog saveza vatrogasnih i spasilačkih službi. Nakon proglašenja rezultata natjecanja, u subotu 23. srpnja, Vatrogasnu olimpijadu zatvorit će hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, izvijestio je na današnjoj konferenciji za novinare voditelj projekta Vatrogasne olimpijade Zvonko Biškup.

Naveo je da je Varaždin u uređenje ulica i škola u kojima će biti smješteni sudionici uložio više od pet milijuna kuna.

Za vrijeme Vatrogasne olimpijade bit će organizirani brojni događaji- Međunarodna izložba vatrogasne i spasilačke opreme, Filatelistička izložba na temu vatrogastva, izložba povijesnih hrvatskih vatrogasnih zastava i međunarodna izložba karikatura na temu vatrogastva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙